Támogatóink

Köszönjük a következő nagyszerű íróknak, motivációs előadóknak és bloggereknek, hogy támogatták a játékot néhány igazán hasznos szokás hozzáadásával. Ez a gyűjtemény Siker Rituáléi címen elérhető a webshopunkban!

 LeoBabauta   Leo Babauta

A világ TOP25 blogja közé sorolt  Zen Habits blog írója, mellyel célja az egyszerűség megtalálása a napi káoszban. A blog fő témája a felesleges dolgok kitisztítása, aminek segítségével arra fókuszálhatunk, ami igazán fontos, és valami egészen különlegeset alkothatunk, mindenközben megtalálva a boldogságot.

CarolDweck  Carol Dweck

A Stanford Egyetem világhírű pszichológusa, a Szemléletváltás című könyv írója. A könyv egy egyszerű, és mégis nagy jelentőségű ötletet mutat be, ami a siker több évtizedes kutatásának eredménye. A fejlődés szemlélete motivációt és hatékony munkavégzést eredményez az üzlet, az oktatás és a sport világában.

DavidAllen  David Allen

Az Intézz el mindent! (Getting Things Done) című világsikerű könyv írója. A könyvet 28 nyelvre fordították le, a TIME Magazine úgy utalt rá, mint a “korának meghatározó személyiségfejlesztő menedzser könyve”. A GTD segítségével hatékonyabbá válhatunk, több mindent leszünk képesek elvégezni és könnyebben fog menni az innováció is. A módszer csökkenti a túlterheltség érzését, és segíti a fókuszt, a tisztánlátást és az egészséges önbizalom kialakítását és fenntartását.

AJHoge  AJ Hoge

AJ Hoge a világ legismertebb angol nyelvtanára és az Effortless English: Learn To Speak English Like A Native tananyag szerzője. Ő vezeti a világszinten közel 41 millió letöltéssel rendelkező “The Effortless English Show” című műsort. A programjai felgyorsítják a tanulási folyamatot elhagyva a hagyományos módszerekben használt könyveket, nyelvtani gyakorlatokat és tanórákat, és az intuitív tanulásra fókuszálnak. Kifejezetten interaktív gyakorlatai között megjelenik a történetmesélés is eszközként.

 Scott Dinsmore   Scott Dinsmore

Volt vállalkozó, író, férfi, ultra-futó, aki kissé megszállottja volt a kalandnak, a kísérletezésnek és a tanulásnak. A Live Your Legend  világmozgalom alapítója és első számú kísérletezője. Életcélja az volt, hogy megváltoztassa a világot azzal, hogy segíti az embereket megtalálni amit igazán megmozgatja őket, akik ezáltal olyan karriert építhetnek, amilyet csak szeretnének. Az igazi nagyság az, ha valaki olyan dolgot hoz létre, ami nála nagyobb, és azután is fennmarad, miután ő elment. Ő elérte ezt. Köszönjük!

 Henrik Lell   Henrik Lell

Henrik egy német, országosan akkreditált alternatív gyógyász és pszichoterapeuta széleskörű ismeretekkel az alternatív gyógyászat, pszichoterápia, klinikai hipnoterápia, coaching és NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) területein. Egészség, holisztikus életvitel, mentális tréning és pszichoterápia témákban tart szemináriumokat a németroszági Paracelsus Schoolban.
Bővebb infó:
NLP Comprehensive.

 Henrik Lell   Thanh Pham 

Thanh Pham az Asian Efficiency ügyvezető igazgatója és vezető hatékonyság szakértőként tartják számon. Az Asian Efficiency hivatása, hogy tegyük a világot hatékonyabbá egyesével, és te vagy a következő a sorban.

    Jevon Dängeli

Jevon Dängeli 5 könyv írója 30 audio-program szerzője NLP, gyógyászat és személyiségfejlesztés témákban. Mindkét online kurzusa (NLP Facilitátor és Wellness Coach) nemzetközileg is elismert a résztvevők és kormányzati szervek a részéről is. Jevon szintén ismert a 35 részes ingyenes NLP & Coach tréning videósorozatáról, ami itt érhető el: http://jevondangeli.com/training-videos-landing/

    Carmen Arvelo

Carmen Arvelo 2011 óta foglalkozik az igazi hivatásával, hogy a transzformációs változás ügyneke legyen, elsajátítva az NLP Mester és Life Coaching, Vonzás Törvénye Coaching és Hipnoterápia témákat. A beszéd- és előadókészségeit használva éri el a közönségét az ő szívügyeinek tartott témákban. Évente több alkalommal tart elvonulós eseményeket. Eltökélten tanulmányozza az emberi viselkedést és a transzformációs változás témakörét. Saját magát az élet tanulójának tartja, és kitart a folyamatos fejlődés mellett azért, hogy a tőle telhető lehető leghatékonyabban képviselje a változás ügyét. Az INSPIRE játék aktív közreműködője és értékesítője Ausztráliában egy notórius játékos tanulóként.

    Mero Samuel

Mero 2003 óta eltökélten követi az életcélját, hogy a transzformáció és a változás ügynöke és oktatója legyen. Azóta is folyamatosan képzi magát a világ legnagyobb mestereivel a pszichológia, emberi dinamikák és szisztematikus változás témakörében. A mai napig 6 multimillió dolláros vállalatot hozott létre a világon, és 250,000 embert tanított különböző online és offline kurzusokon keresztül az üzleti életről, kommunikációról, emberi dinamikákról és változásról.

    Andrew Tarvin

 

Andrew Tarvin egy humor mérnök. Arra tanítja az embereket, hogyan legyenek hatékonyabbak, kevésbé stresszesek és boldogabbak a humor beépítésével a munkájukba. A humorthatworks.com oldalon tudod követni a munkásságát.

   Szűcs Tibor

Tibor a Mindennapi NLP weboldal alapítója, számos online tréning és személyiségfejlesztő cikk szerzője,az INSPIRE kártyajátékra épülő Tudatos Szokások online tréning írója. Szenvedélye a kreatív írásgyakorlatokra épülő módszerek gyakorlása és tanítása. Tibor eddigi tapasztalatait egy mondatba így sűrítené: Az élet szép, de nem fenékig tejfel. És hogy ebből mi fog kisülni? Később talán meglátjuk – de erre nincs semmi garancia.

   Stenger Györgyi

Györgyi, NLP coach és tréner, az NLP Akadémia alapítója, és több személyiségfejlesztő könyv írója. Aktuális szenvedélye a festés, amiben egy igazán kreatív módon tudja kifejezni saját magát. A hivatása a szenvedélyes tanulás és annak oktatása, hogyan találjuk meg újra az igazi Önmagunkat.

   Dan Millman

Dan Millman 2015-ig 17 könyvet írt amiket összesen 29 nyelvre fordítottak le. 2006-ban első könyvéből, A Békés Harcos Útjából film készült Nick Nolte főszereplésével. Dan első könyvének inspirációját annak köszönheti, hogy találkozott egy benzinkutassal, aki Szókratészre emlékeztette. El is nevezte így a kutast.

   Péter Murányi

Született a Szíriuszon, ahol csak magyarul beszélnek. Nagy meglepetésére a Földön töméntelen nyelv létezik, gyorsan meg is tanult jónéhányat. Csak – számos egyébbel együtt –  nem érti, hogy a földlakók az első után miért küszködnek annyit a többivel, mikor igazából gyorsabban kéne mennie. Többek között ezt tanítja termeszetesnyelvtanulas.hu oldalán és élő kurzusain. NLP trénerként kommunikációt is oktat NLP technikákra építve.

    Barbara Oakley

Az A Mind for Numbers: How to Excel in Math and Science (Even if You Flunked Algebra) című New York Times Best Seller könyv szerzője. Ez a könyv mindazoknak szól, akik szeretnék fejleszteni a matematika és egyéb tudományok tanulásának képességét kevesebb frusztrációval, függetlenül attól, hogy középiskolás diákról, főiskolai hallgatóról, vagy egy már elhelyezkedett szakemberről van szó, aki munkahelyváltásban gondolkodik vagy új ismereteket keres.  A San Diegoi egyetem (UC San Diego) ingyenes Learning How to Learn Coursera kurzusa, amit Barbara Terrence Sejnowskival közösen tart, az egyik legnépszerűbb online kurzus a világon, amit az első 6 hónapban több mint félmillió hallgató követett.

   Bíró Bence

Bence az egyik legfiatalabb tréner és spirituális tanító Magyarországon. 17 éves korában lefordított és publikált egy amerikai best seller könyvet, felépített egy üzletet és egy közösséget, és most egy 14 fős csapat vezetője. Kapcsolatban áll Magyarország legnagyobb személyiségfejlesztő közösségeivel és oldalaival, és a világ leginnovatívabb coachaival dolgozik együtt (többek között Új-Zélandról, az Egyesült Államokból, Szlovákiából, Nagy-Britanniából, és Svájcból). Jópár személyiségfejlesztő konferencián tartott már előadást, 2 könyvet is írt, és még csak 20 éves.  A munkáját a fulfilled.hu oldalon tudod követni.

   Borsos Bence 

Bence sikeresen kezdte az életét: nagyon jó eredményei voltak a tanulásban, a sportban, a zenében. De mindig elégedetlennek érezte magát, alacsony volt az önértékelése, és felületes kapcsolatai voltak. 15 évesen elkezdett kutatni egy olyan stratégiát és megközelítést, hogy az emberek miképp élhetnek teljes életet és érhetnek el fantasztikus eredményeket egyszerre. Felépítette és vezeti a  fulfilled.hu weboldalt és blogot, népszerű konferenciákon tart előadásokat, és privát coachként is dolgozik azért, hogy segítse az embereket (elsősorban fiatalokat) teljes életet élni őszinteségre, hitelességre és az integritás megtartására építve. Kapcsolatban áll Magyarország legnépszerűbb szereplőivel személyiségfejlesztés és a spiritualitás terén és a világ leginnovatívabb trénereivel dolgozik együtt. Még csak 21 éves.

    Fredrik Härén

Fredrik Härén író és előadó, témája a kreativitás az üzleti életben. Több mint 2000 prezentációt, előadást és workshopot tartott már több mint 60 országban 6 kontinensen és többszázezer üzletembert inspirált arra, hogy kreatívabbá váljanak és más szemmel nézzenek a világra. Kilenc könyv, többek között a Gondolat.Ébresztő! szerzője, amit besoroltak a “The 100 Best Business Books of All Time” kollekcióba. fredrikharen.com

    Evan Carmichael

Vállakozási szakértő. Evan Carmichael hisz (#Believe) a vállalkozókban. 19 évesen felépített, majd eladott egy biotech szoftver céget. 22 évesen kockázati befektetőként üzleteket segített, hogy 500.000 dollárból 15 millió dollárnyi tőkét gyűjtsenek össze. Most a népszerű EvanCarmichael.com oldalt vezeti vállalkozók számára. Ízig-vérig vállalkozó. Eltökélt szándéka, hogy 1 milliárd vállalkozót segítsen és megváltoztassa a világot. Két világcsúcs rekordot állított fel, álló asztalnál dolgozik, Vespával jár, Kivának gyűjt támogatást, 5-ujjas cipőt hord és létrehozta a Vállalkozók kártyacsomagot, amit gyűjtögetni és csere-berélni lehet. A világon sok helyen tart beszédet, de Torontó (#EntCity) az otthona. Szereti a feleségét, a fiát,a salsát, a DJ-kedést, a League of Legends játékot, és a Toronto Blue Yays baseball csapatát. evancarmichael.com

    Andrew Matthews

Andrew Matthews könyvei, többek között a Hallgass a szívedre, az Élj Vidáman! és a Barátkozni jó! 42 nyelven jelentek meg világszerte. andrewmatthews.com

 

  Gulyás Sára

Gulyás Sára több mint 10 éve foglalkozik bőrből készült termékek tervezésével. Munkáit Párizsban, Londonban, Lipcsében, Prágában, Krakkóban, Tallinnban és Budapesten is kiállították. A diplomamunkája – az úgynevezett Pikkpack Cipő – egy sikeres Kickstarter kampányt követően nagymértékű támogatás segítségével egy virágzó vállalkozássá vált. A Pikkpack cipőket ma már a világ minden táján hordják és szeretik. Azon túl, hogy számos online és nyomtatott sajtóban megjelent, ez a design cipő a híres Virtual Shoe Museum kollekciójába is bekerült. Sárát 2015-ben jelölték Glamour Women of the Year Best Accessory Designer Award címre. A fenntarthatóság elszánt támogatója, ez az, ami mellett folyamatosan kiáll a brandjével és a személyes életében is. pikkpack.com

  Ki legyen a következő támogatónk? Te kit ajánlanál? Keress minket!