INSPIRE - Siker Rituálék

Column 1


A szokások új dimenziója.

Ha tetszett az
Inspire: Tudatos Szokások
kártyajáték, ezt IMÁDNI FOGOD!

5490 Ft

Inspirálódjunk együtt - eggyel magasabb szinten!

 • SZÓRAKOZTATÓ - játékos tanulási módszer
 • MÉLYEBB FÓKUSZban a szokásaid
 • 9 ÚJ IRÁNYÍTOTT kérdés segíti a játékot

Új, különleges szokások

nemzetközileg elismert szakemberektől, amikkel

 • energikus
 • inspirált
 • eredményes
 • és teljes életet élhetsz.
Az Inspire: Tudatos Szokások és Siker Rituálék játékszabályai megegyeznek, így összekeverheted a kártyákat vagy külön-külön is játszhatsz velük!

Kiknek a szokásaival találkozhatsz a játékban?

Leo Babauta

A világ TOP25 blogja közé sorolt Zen Habits blog írója

David Allen

Az Intézz el mindent! (Getting Things Done) című világsikerű könyv írója

Carol Dweck

A Stanford Egyetem világhírű pszichológusa, a Szemléletváltás című könyv írója

Dan Millman

Best Seller író és motivációs előadó, A Békés Harcos Útja című könyvéből film készült Nick Nolte főszereplésével

Szűcs Tibor

a Mindennapi NLP weboldal alapítója, számos online tréning és személyiségfejlesztő cikk szerzője

Gulyás Sára

A világszinten népszerű pikkpack cipő tervezője, a Glamour Women of the Year Best Accessory Designer Award cím jelöltje

És még sokan mások...

Az INSPIRE egy kártyajáték, ami segít tudatosítani a mindennapi szokásaidat. Egyszerűen csak húzol egy kártyát a pakliból, és beszélgetsz róla. Azért, hogy minél fókuszáltabb legyen a beszélgetés, kapsz egy kérdést is, amit az adott szokással kapcsolatban meg kell válaszolnod, mikor rád kerül a sor. Ennyi az egész. 

1 szokás, 1 kérdés.

Nincs időkorlát, és nem kötelező mindent kiteregetned. Akár még passzolhatod is a kört, de itt is pont annyit tudsz kivenni, mint amennyit beleteszel. 

5490 Ft

Mit mondanak a játékról azok, akik már kipróbálták?

Keresztes Zsuzsana  Projektmenedzser/ Angol tanár

Minden alkalommal, mikor játszom vele, új ablakot nyit magamra és a játékos társaimra is. A kártyák által felvetett gondolatok messzebbre visznek, mint gondolnád!

Az Inspire összehoz minket, tükröt tart elénk és emellett még (a jokernek köszönhetően) a csomagban található kártyák számánál is több ötletet ad arra: hogy tölthetjük hasznosan az időnket. Képes felfedni, hogy mennyire visznek előre minket a szokásaink, tudatosságra hívja fel a figyelmet és többletet szolgáltat ahhoz, hogy változtassunk nézeteinken. Én minden reggel húzok egy kártyát, az egyik kedvencem a "Mosolyogsz másokra" lap. :-)

Regi  Trader / Producer
Czagler ZsuzsaCoach

2014-ben együtt kezdtünk el tanulni Gergővel NLP-t, és az elsők között kaphattam meg tőle az Inspire kártya első prototípusát, amire még elég sok "fejlesztendő" visszajelzést adtam akkor. Nagy öröm látni 2017-ben, mind a Tudatos Szokásokat, mind a Siker Rituálékat, amik ötvözik az NLPs tanulmányainkat, és a legjobb coaching kérdéseket. Nagyon hasznos, letisztult eszközök nekem a munkámhoz, coachként! Köszönöm!! 

Amikor először a kezembe vettem az új paklit, nem voltam teljesen biztos benne, hogy mire számítsak. Majd egy remek beszélgetés kerekedett ki belőle. Egymásra hangolt bennünket, miközben egymás tapasztalataiból tanulhattunk. A játékmenet egyszerű, könnyen érthető, így szinte bárki játszhat vele a gyerekektől az idősebb korosztályig. Elképesztő, hogy milyen mélyen megismerheted magadat és másokat, miközben "csak" játszotok. Fantasztikus élmény minden alkalommal.

Dolgos Emese Rendszerszervező
Raffai Krisztina Pénzügyi Kontrolling Menedzser

Volt idő, mikor a Mikulást vártam, hogy vajon mit hozott a kis csizmámba... Most az élményt minden reggel átélhetem, mikor első utam a konyhaasztalra kikészített kártyapaklihoz vezet. "Vajon milyen hasznos szokást gyakoroljak vagy haszontalant hagyjak el ma?" Ezzel az izgalommal vegyes kérdéssel húzok egy kártyát, és az egész nap a lapon lévő üzenet jegyében telik. Ez az én egyszemélyes játékverzióm.

A sikeres embereket a szokásaik különböztetik meg a sikertelenektől.

Egy eszköz, több lehetőség

Támogató jellegű közösségi program

Ülj le néhány baráttal (2-6 játékos) egy 45-90 perces játékra. A kérdés kártyák segítenek fókuszálttá tenni a beszélgetést. Csak kezdj el játszani és készülj fel arra, hogy hatalmas értékeket fedezz fel magadban!

Önálló játék

Vidd magaddal a paklit, vedd elő a kártyákat, és olvasgasd őket menet közben. Használd őket emlékeztetőként – hagyd, hogy a kártyák gondolatokat indítsanak el benned a szokásaiddal kapcsolatban.

Nyelvtanulás

Használd a kártyákat beszélgetést segítő eszközökként párbeszédekhez vagy kiscsoportos beszélgetésekhez.

Állásinterjú

A csomag egy erőteljes eszköz arra, hogy egy állásinterjúra felkészítsen, ahol fontos, hogy a személyes jellemzőidről és erősségeidről olyan részletességgel beszélj, amennyire csak lehetséges

Coaching

A csomag hasznos bemelegítő gyakorlat lehet a coaching üléseken. Segít a fontosabb életterületek alaposabb feltérképezésében vagy olyan viselkedésminták és szokások célozhatók meg vele, amikkel hatékonyabb haladás érhető el. A kártyák, amik egy logikusan felépített készletet alkotnak, izgalmas, új nézőpontot adnak.

Párterápia

Az egészséges kapcsolat alapja, hogy elfogadjuk párunk szokásait. A kártyák nagyszerű segítséget nyújtanak abban, hogy felfedezzétek a legnagyobb problémát jelentő szokásokat a kapcsolatban. Ez már önmagában is megoldást jelenthet. Továbbá a játék segít egy közös „szokástérkép” megalkotásában, amit mindketten el tudtok fogadni.

5490 Ft

De vajon tényleg neked való?

IGEN, HA...

 • érdekel a személyiségfejlesztés - és jó lenne használni is amikről hallasz, nem csak beszélni róla 
 • tetszett az Inspire: Tudatos Szokások alapjáték
 • kifejezetten érdekel, hogy milyen szokásokat ajánl David Allen, Carol Dweck, Leo Babauta és a többi best seller író, coach, pszichológus és blogger
 • jó ötletnek tartod, hogy egy olyan játékot vegyél, amit nem csak egyféle módon tudsz használni

NEM, HA....

 • már nincs mit fejlesztened magadon
 • a játék és a szórakozás tiltólistán van nálad
 • nem szoktál másokkal beszélgetni, és így új nézőpontokra sincs szükséged
 • egy olyan játékot keresel, aminek győztesei és vesztesei is vannak

Már alig várod, hogy kibontsd a paklit?

5490 Ft