Játssz a szokásaiddal!

Column 1

"Az Inspire új ablakot nyit magamra és a játékostársaimra is.
A kártyák messzebbre visznek, mint gondolnád."

4980 Ft

Column 2

Ismerkedj meg a szokásaiddal

 • SZÓRAKOZTATÓ - játékos tanulási módszer
 • FÓKUSZban a szokásaid
 • IRÁNYÍTOTT kérdések segítik a játékot

Válj jobbá

játékosan a...

 • pénzügyekben
 • személyes kapcsolataidban
 • tanulásban
 • kreatív hozzáállásban
Megkímélünk attól, hogy oldalakon keresztül soroljuk fel az összes apró részletet.

De ezt mindenképpen érdemes tudnod a játékról.​

Gurmai Gergely
a játék tervezője
Inspire - LiveYourDream.hu
Szűcs Tibor
tréner és a játék forgalmazója
Mindennapi NLP

Az INSPIRE egy kártyajáték, ami segít tudatosítani a mindennapi szokásaidat. Egyszerűen csak húzol egy kártyát a pakliból, és beszélgetsz róla. Azért, hogy minél fókuszáltabb legyen a beszélgetés, kapsz egy kérdést is, amit az adott szokással kapcsolatban meg kell válaszolnod, mikor rád kerül a sor. Ennyi az egész. 

1 szokás, 1 kérdés.

Nincs időkorlát, és nem kötelező mindent kiteregetned. Akár még passzolhatod is a kört, de itt is pont annyit tudsz kivenni, mint amennyit beleteszel. 

4980 Ft

Mit mondanak a játékról azok, akik már kipróbálták?

Sophie Kemenes Social Marketing Szakértő

Van néhány közeli barátom, akik a "túl racionális vagyok az önfejlesztő játékokhoz" címkével látták el magukat. Mivel én magam amolyan megszállottja vagyok az önfejlesztés csodáinak, kíváncsi voltam, hogyan közelíthetnék hozzájuk anélkül, hogy túl erőszakosnak tűnnék. Igazán csodálatos, hogy az INSPIRE milyen elegánsan rombolja le ezeket a falakat egyszerűen azáltal, hogy beszélgetést kezdeményez, ami egyre mélyebbé és mélyebbé válik, ahogy a résztvevők megadják maguknak az időt és energiát, hogy olyan egyszerű, mindennapi apróságokról beszéljenek az életükben, amikre máskor nem is igazán gondolnak. Ezen keresztül végül nagyon sok fontos témát érintünk, és a beszélgetés néha épp olyan témákra tér ki, ami az adott időpontban a legfontosabbak az életünkben. Ezért úgy gondolom, hogy az INSPIRE egy igazi, mély beszélgetést kezdeményező eszköztár, aminek a használata semmilyen előkészületet nem igényel.

Az INSPIRE egy izgalmas eszköz arra, hogy új szokásokat alakítsunk ki a barátainkkal vagy olyan emberekkel együtt, akiket épp csak most ismertünk meg. Pszichológusként jó szívvel ajánlom azoknak az oktatóknak és tanároknak, akik nyitottak a szeméyes fejlesztési módszerek érdekes és játékos formái iránt.​

Bodnár Attila Tréning Utókövető Eszköz Termékgazda
Dolgos EmeseMarketing Gyakornok

Amikor a kártyákat a kezembe vettem, még nem tudtam, mire számítsak. Elkezdtünk játszani, és az egész rövid időn belül egy nagyszerű beszélgetéssé alakult át. Egyszerű és könnyen érhető játékszabályaival minden korosztálynak megfelel. Lenyűgöző, milyen mélységekben ismered meg önmagad és másokat a játékon keresztül. Minden egyes alkalom egy óriási élmény.  

Az egyik, ami tetszik az Inspire játékban, hogy a kártyák segítségével egymást nem ismerő emberek is könnyedén beszélgethetnek. Mindezt kötetlenül és érdekesen vezeti a játék fonala.A másik különlegessége, hogy a kártyán lévő szöveg a személyiség gyermeki részét is megszólítja, a bennünk lévő kíváncsit, spontán felfedezőt és kalandvágyót.Szerintem ezzel nyújt a játék lehetőséget a spontán fejlődésre és a csoportos szórakozásra.

Pap Ildikó Karrierépítési Tanácsadó

Nem az a lényeg, hogy tudod-e,
hanem az, hogy teszed-e.

Egy eszköz, több lehetőség

Támogató jellegű közösségi program

Ülj le néhány baráttal (2-6 játékos) egy 45-90 perces Mesterelme gyakorlatra. Nincsenek még mesterelme partnereid? Csak kezdj el játszani és készülj fel arra, hogy hatalmas értékeket fedezz fel magadban!

Önálló játék

Vidd magaddal a paklit, vedd elő a kártyákat, és olvasgasd őket menet közben. Használd őket emlékeztetőként – hagyd, hogy a kártyák gondolatokat indítsanak el benned a szokásaiddal kapcsolatban.

Nyelvtanulás

Használd a kártyákat beszélgetést segítő eszközökként párbeszédekhez vagy kiscsoportos beszélgetésekhez.

Állásinterjú

A csomag egy erőteljes eszköz arra, hogy egy állásinterjúra felkészítsen, ahol fontos, hogy a személyes jellemzőidről és erősségeidről olyan részletességgel beszélj, amennyire csak lehetséges

Coaching

A csomag hasznos bemelegítő gyakorlat lehet a coaching üléseken. Segít a fontosabb életterületek alaposabb feltérképezésében vagy olyan viselkedésminták és szokások célozhatók meg vele, amikkel hatékonyabb haladás érhető el. A kártyák, amik egy logikusan felépített készletet alkotnak, izgalmas, új nézőpontot adnak.

Párterápia

Az egészséges kapcsolat alapja, hogy elfogadjuk párunk szokásait. A kártyák nagyszerű segítséget nyújtanak abban, hogy felfedezzétek a legnagyobb problémát jelentő szokásokat a kapcsolatban. Ez már önmagában is megoldást jelenthet. Továbbá a játék segít egy közös „szokástérkép” megalkotásában, amit mindketten el tudtok fogadni.

Csapatépítő icebreaker

Ideális ismerkedő körnek közepes és nagy méretű csapatok esetén. Minden játékos húz egy kártyát, és a bemutatkozását arra építi.

4980 Ft

De vajon tényleg neked való?

IGEN, HA...

 • érdekel a személyiségfejlesztés
 • szeretsz játszani
 • biztonságérzeted ad, hogy van néhány előre megadott témád akár ismeretlenekkel való beszélgetéshez is
 • jó ötletned tartod, hogy egy olyan játékot vegyél, amit nem csak egyféle módon tudsz használni

NEM, HA....

 • már nincs mit fejlesztened magadon
 • a játék és a szórakozás tiltólistán van nálad
 • nem szoktál másokkal beszélgetni, és így új nézőpontokra sincs szükséged
 • egy olyan játékot keresel, aminek győztesei és vesztesei is vannak

Már alig várod, hogy játszhass vele?

4980 Ft