Testimonials

JÁTÉKOSAINK MONDTÁK

Raffai Krisztina Pénzügyi Kontrolling Menedzser

Volt idő, mikor a Mikulást vártam, hogy vajon mit hozott a kis csizmámba... Most az èlményt minden reggel átélhetem, mikor első utam a konyhaasztalra kikészített kártyapaklihoz vezet. "Vajon milyen hasznos szokást gyakoroljak vagy haszontalant hagyjak el ma?" Ezzel az izgalommal vegyes kérdéssel húzok egy kártyát, és az egész nap a lapon lévő üzenet jegyében telik. Ez az én egyszemélyes játékverzióm.

Az Inspire összehoz minket, tükröt tart elénk és emellett még (a jokernek köszönhetően) a csomagban található kártyák számánál is több ötletet ad arra: hogy tölthetjük hasznosan az időnket. Képes felfedni, hogy mennyire visznek előre minket a szokásaink, tudatosságra hívja fel a figyelmet és többletet szolgáltat ahhoz, hogy változtassunk nézeteinken. Én minden reggel húzok egy kártyát, az egyik kedvencem a "Mosolyogsz másokra" lap. 🙂

Regi  Trader / Producer
Kemenes  Social Marketing Expert

Van néhány közeli barátom, akik a "túl racionális vagyok az önfejlesztő játékokhoz" címkével látták el magukat. Mivel én magam amolyan megszállottja vagyok az önfejlesztés csodáinak, kíváncsi voltam, hogyan közelíthetnék hozzájuk anélkül, hogy túl erőszakosnak tűnnék. Igazán csodálatos, hogy az INSPIRE milyen elegánsan rombolja le ezeket a falakat egyszerűen azáltal, hogy beszélgetést kezdeményez, ami egyre mélyebbé és mélyebbé válik, ahogy a résztvevők megadják maguknak az időt és energiát, hogy olyan egyszerű, mindennapi apróságokról beszéljenek az életükben, amikre máskor nem is igazán gondolnak. Ezen keresztül végül nagyon sok fontos témát érintünk, és a beszélgetés néha épp olyan témákra tér ki, ami az adott időpontban a legfontosabbak az életünkben. Ezért úgy gondolom, hogy az INSPIRE egy igazi, mély beszélgetést kezdeményező eszköztár, aminek a használata semmilyen előkészületet nem igényel.

Nincs univerzális igazság, csupán egyéni életutak, egyéni igazságokkal. Környezetünk reflektálódása, eddigi életutunk során gyűjtögetett tapasztalásaink által, meghatározza önmagunkat. Hogy egy jelenetet az utcán éppen viccesnek, vagy siralmasnak találunk egyéni beállítódásunktól függ. Az önismeret nem feltétlenül jó és rossz tulajdonságaink gyűjteménye. Hiszen mi a jó és mi a rossz? És főleg mikor? :)Ez a játék remek inspiráció, hogy jobban megértsük a világ, benne mások és önmagunk működését, jelentőségét. A játékélmény magával ragadó, olykor vicces, olykor elgondolkodtató. Játszani és megérteni/megérezni. Kell ennél jobb kombináció? 🙂

Veres Judit
Keresztes Zsuzsana  Projektmenedzser/ Angol tanár

Minden alkalommal, mikor játszom vele, új ablakot nyit magamra és a játékos társaimra is. A kártyák által felvetett gondolatok messzebbre visznek, mint gondolnád!

Amikor először a kezembe vettem az új paklit, nem voltam teljesen biztos benne, hogy mire számítsak. Majd egy remek beszélgetés kerekedett ki belőle. Egymásra hangolt bennünket, miközben egymás tapasztalataiból tanulhattunk. A játékmenet egyszerű, könnyen érthető, így szinte bárki játszhat vele a gyerekektől az idősebb korosztályig. Elképesztő, hogy milyen mélyen megismerheted magadat és másokat, miközben "csak" játszotok. Fantasztikus élmény minden alkalommal.

Dolgos Emese Rendszerszervező
Pap IldikóKarrier Tanácsadó

Az egyik, ami tetszik az Inspire játékban, hogy a kártyák segítségével egymást nem ismerő emberek is könnyedén beszélgethetnek. Mindezt kötetlenül és érdekesen vezeti a játék fonala.A másik különlegessége, hogy a kártyán lévő szöveg a személyiség gyermeki részét is megszólítja, a bennünk lévő kíváncsit, spontán felfedezőt és kalandvágyót.Szerintem ezzel nyújt a játék lehetőséget a spontán fejlődésre és a csoportos szórakozásra.

Az Inspire egy izgalmas módja új szokások kialakításának a barátainkkal közösen, vagy olyanokkal, akiket épphogy csak megismertünk. Pszichológusként különösen ajánlom ezt az eszközt trénereknek és tanároknak, akik nyitottak a személyiségfejlesztés érdekes és szórakoztató módszereire.

Bodnár Attila Tréning Utókövető Eszköz Fejlesztő
Czagler ZsuzsaCoach

2014-ben együtt kezdtünk el tanulni Gergővel NLP-t, és az elsők között kaphattam meg tőle az Inspire kártya első prototípusát, amire még elég sok "fejlesztendő" visszajelzést adtam akkor. Nagy öröm látni 2017-ben, mind a Tudatos Szokásokat, mind a Siker Rituálékat, amik ötvözik az NLPs tanulmányainkat, és a legjobb coaching kérdéseket. Nagyon hasznos, letisztult eszközök nekem a munkámhoz, coachként! Köszönöm!! 

INSPIRÁLÓDTÁL?